OM 1Line

Vi är ett ungt bolag med lång erfarenhet. Våren 2011 bestämde vi oss för att ta med vår samlade erfarenhet för att göra något tillsammans som vi verkligen vill göra. Med brett verksamhetskunnande från tjänsteproduktion, verkstadsindustri, telekom och så förstås IT-konsultbranschen bestämde vi oss för att starta 1Line med en önskan att bygga ett Management- och IT-konsultbolag med din verksamhet i fokus. 

Kunnande

Vi på 1Line AB har tidigare erfarenhet av att driva och utveckla bolag. Vi är i grunden ingenjörer som gillar att skapa lösningar, och göra affärer. Erfarenheten är genererad av mångårigt arbete inom såväl projekt som linjebefattningar som VD, projektledare, teknisk ledning, produktionsledning mm. Vi har erfarenhet av ledning, styrning, utveckling och effektivisering i branscher från advokatverksamhet till verkstadsproduktion. Genom gedigen kunskap från flera olika branscher och verksamheter tillsammans med bred och djup IT-kompetens vill vi bidra till långsiktig utveckling för våra kunder. Vi har djup systemteknisk kunskap på ett flertal områden samt erfarenhet av elektronik- och mjukvaruutveckling. Allt från distribuerade affärssystem till rena programvaror och hårdvara i era nätverk.  

Kundnära

Kundrelationen samt sättet att förmedla och införa vår kunskap är det viktigaste för vår framgång. Vi strävar efter enkelhet, tillgänglighet och öppenhet. Vi brinner för det vi jobbar med och sätter en heder i att ha djup insikt om er verksamhet och vi strävar efter att uppfattas som en del av er verksamhet. Vi är prestigelösa och ödmjuka, men samtidigt vet vi var vi står och kan och är stolta för det.